jueves, 10 de mayo de 2012

JAGUAR HERITAGE RACING.


Hi han marques que son un referent en la història de l'automovilisme, les seves fites son part d'un moment on l'automovilisme era molt més que conduir a tota velocitat per un circuit, on els pilots tenien certes qualitads que no tenen els ben preparats d'avui en dia, l'aurea de aventurers, esperit de explorar nous reptes i en molts cassos assolirlos arriscant la vida en cada virada... Una d'aquestes marques emblematiques torna a les pistes de competició, la marca és Jaguar i el programa Jaguar Heritage Racing en serà el testimoni on la marca del feli a traves de l'apassionant món de l'automovilisme històric tornarà a posar a rodar els seus millors models d'abans.




Coincidint amb el nou cicle de desenvolupament de nous productes de la firma i amb l'objectiu de celebrar el llegat d'aquest mitic fabricant Jaguar participarà al llarg de tota la temporada en les competicions de models històrics més importants del món.




Jaguar correrà a la Miglie Miglia, el Pebble Beach Concours d'Elegance, l'E-type Challenge, el Nürburgring AVD Oldtimer Grand Prix o el Goodwood Revival.
Per primera vegada des del 1956, els llegendaris models C-Type i D-Type de Jaguar competiran de nou.
Dona la coincidència que la primera cursa on participaran de nou serà la mitica i renaixida cursa de la Mile Miglia on fa 60 anys Sir Stirling Moss i Norman Dewis van pilotar el primer C-Type equipat amb discos de fre. 



No hay comentarios: